Generellt är svaret tyvärr nej. När en transaktion är genomförd går den tyvärr inte att rulla tillbaka. Detta beror på hur bitcoin (och andra kryptovalutor) är designade i grunden. Var därför alltid noga med att dubbelkolla så att den adress du skickar till verkligen är den korrekta.
Var denna text till hjälp?